top of page
  • Writer's pictureЧАР ТЕКСТИЛ

Интериорни тенденции - зима 2022

Студеният вятър, скрежът рано сутрин, мъгливото време и щипещият студ всеки ден напомнят за пристигането на мразовитата зима.

Ала с настъпването на зимата идват семейните празници и времето предразполага да прекарваме повече време у дома с любимите хора.

Затова от ЧАР сме ви подготвили няколко лесни и бюджетни начина да реновирате дома си според интериорните тенденции за зима 2022, които ще превърнат дома Ви в най-уютното място, където да прекарвате мразовитите зимни дни и топлите семейни празници.


Романтични детайли

Спомняте ли си Коледа в къщата на баба? Миризмата на гозбите, който е приготвила, на горящото дърво в камината, на безгрижност и спокойствие? Точно тази носталгия води тази тенденция в интериора през 2022. Отново са на мода шарките и материалите, който бяха характерни за домовете на нашите баби. Волани, плисета и точки са перфектни за инкорпориране на тази тенденция в дома ви. Подходящи са за всичко - от пердета, покривки и декоративни възглавнички са само някои от множеството места, който са подходящи за вдъхване на носталгична нотка.


Кожени елементи

Кое е богато, неутрално, земно, традиционно и модерно едновременно? Кожата! Тази зима се очертава засилено използване на естествена и изкуствена кожа както в интериорния дизайн, така и в модата. Бюджетен начин да вкарате кожени елементи в дома е да посетите някой антикварен магазин или втора ръка, където често се намират запазени аксесоари на достъпни цени.


Земни елемнти и цветове

Както вече споменахме зимата носи носталгия към топлите месеци, когато природата е в разцвета си. Затова не трябва да е изненада, че е модерно да „приютим природата“ у дома. Това се постига чрез използване на земни елементи и цветове като богато кафяво, бежово, тъмнозелено и др. По този начин ще внесете уют в дома си, който ще контрастира на снежната бяло-сива гледка през прозореца.

 

Заповядайте да разгледате новите зимни колекции на ЧАР в нашите магазини в гр. Бургас (ул. „Христо Ботев" 61) и гр. София (бул. „Васил Левски“ 111), с които да освежите интериора на дома си и да го превърнете в уютно място, в което да прекарате студените зимни месеци.

0 comments
bottom of page