top of page
  • Writer's pictureЧАР ТЕКСТИЛ

Интериорни тенденции - есен 2022

Листата вече пожълтяха, времето застудява и дойде време официално да изпратим лятото.

Ала с идването на есента идват новите цветове и интериорни тенденции, които ще направят дома Ви най-уютното и приятно място, където да прекарвате студените и дъждовни дни.

От ЧАР сме Ви подготвили няколко лесни и бюджетни начина да реновирате дома си според интериорните тенденции за есен 2022.


70-те се завръщат


През 2022 в интериора на мода са отново шарките и материалите от 70-те - животински принтове, абстрактни фигури, многоцветни шарки, кадифени мебели, заоблени ъгли и др. Топлите земни цветове като нюанси на кафяво, жълто, оранжево, тъмнозелено, бежово и теракотено червено се очаква да бъдат наблюдавани в интериора, което напълно кореспондира с разноцветните есенни багри по растителността. Ретро аксесоари като лампи и възглавнички от тази ера са силно препоръчителни акценти.


Топли неутрални цветове


Ако не сте почитатели на ярките 70-тарски цветове, то тази есен имате късмет. На мода ще са топлите неутрални цветове, които ще внесат уют във дома. Цветове като бежово, кремаво, светлокафяво, слонова кост са перфектни за минималистичен интериор, тъй като го правят по-топъл и приветлив без да го напрягат.


Нестандартни плочки


Както вече споменахме 70т-те правят своето завръщане. Затова не трябва да е изненада, че плочки с различни шарки са отново на мода. Без значение дали е време за ремонт на кухнята и търсите цветна и креативна алтернатива на белите минималистични мебели, искате акцентна стена в банята или искате просто чрез аксесоари да освежите дома, тази мода ще вкара ново усещане в дома Ви.


От ЧАР Ви препоръчваме да помислите за креативен начин да интегрирате цветните шарени плочки в интериора като ги използвате за подложки за чаши или ги сложите под саксиите с цветя.


 

Заповядайте да разгледате новите есенни колекции на ЧАР в нашите магазини в гр. Бургас (ул. „Христо Ботев" 61) и гр. София (бул. „Васил Левски“ 111), с които да подготвите интериора на дома си за филмови маратони и тематични есенни ястия през дъждовните есенни дни.

0 comments
bottom of page