top of page

За ЧАР ДИЗАЙН

Създадена през 1994 година ЧАР ЕООД е съвременник на българската пазарна икономика. През годините компанията успя да изгради своя имидж и се превърна в синоним за високо качество сред клиентите!

За двадесет и шест години ЧАР разработи дизайни и оборудва повече от 700 хотела, 320 ресторанта, 30 клубни къщи и над 8600 домове. Фирмата непрекъснато обновява и обогатява продуктовата си база с нови платове, внасяни от водещи фабрики в Италия, Испания, Германия, Турция, Белгия, Южна Корея, Индия и Китай. Разполага с модерни мострени зали, в които клиентите могат да видят богат избор от десени, тъкани и дизайни. Магазините, в които можете да откриете наличността ни от платове се намират в Бургас и София.

ЧАР притежава собствено производство, складова база с наличности от над 700 000 метра текстил, огромен производствен капацитет за направата на плътни/тънки завеси, блекаут, шалтета, спално бельо, възглавници, олекотени завивки, одеяла и др.

Екипът от дизайнери и текстилни инженери на ЧАР проектират индивидуални интериорни решения, текстилни изделия, авторски и/или по задание на клиента десени.

Производственият капацитет на ЧАР е способен да задоволи всяко желание и потребност- дори на най-големите корпоративни клиенти, изискващи поръчките им да бъдат изпълнени в невъзможно кратки срокове!

хотелско оборудван
Хотелско Обзавеждане
Хотелско Обзавеждан
Екипът на ЧАР
bottom of page