top of page
  • Writer's pictureЧАР ТЕКСТИЛ

ЧАР с ключова роля в признаването на високите постижения в българското хотелиерство

За първа година се състоя най-голямата церемонията по награждаването на хотели в България - TOP 100 Best Hotels in Bulgaria.

Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“ ЕООД, връчва наградите в категорията Топ 10 най-добри петзвездни спа хотели

Луксозната текстилна компания ЧАР имаше запомняща се нощ на неотдавнашната церемония по награждаването на Топ 100 хотели в България. Събитието, което се проведе на 19 януари в Централния военен клуб София, отличи най-добрите хотели в страната според оценките и удовлетвореността на гостите. С над 1500 български хотела, разгледани и оценени чрез ексклузивен партньор за данни TrustYou, церемонията по награждаването беше крайният празник на успеха в хотелиерската индустрия.


ЧАР бе удостоен с честта да връчи наградите в две категории - ТОП 10 най-добри петзвездни спа хотели в България и ТОП 10 най-добри четиризвездни хотели на морето в България. Това признание е свидетелство за ангажимента на компанията да доставя висококачествен текстил и интериорни решения за хотели в България и извън нея.


Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“ ЕООД, връчва наградите в категорията Топ 10 най-добри петзвездни спа хотели


Като златен спонсор на събитието, ЧАР беше в центъра на церемонията и нейни представители успяха да се поздравят лично собственици и мениджъри на хотели от цялата страна. Церемонията беше последвана от първия Бал на хотелиерите в България, осигуряващ вечер на празнуване и признание за хората в индустрията.

Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“ ЕООД, заедно с представители на хотели, обзаведени от ЧАР


ЧАР е предоставил интериорни решения на над 700 хотела, много от които са включени в списъка на Топ 100 на най-добрите хотели. Компанията се гордее с предоставянето на най-висококачествен текстил и услуги на своите клиенти, като гарантира, че всеки хотел е оборудван с най-новото и най-доброто в лукса и комфорта.

Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“, Михаел Димитров, Регионален Мениджър, и Ирен Димитрова, Организатор реклама


Церемонията по награждаването на Топ 100 хотела е инициатива на организаторите на Hotel & Tourism Investment Forum и е истинско свидетелство за успеха и растежа на хотелиерската индустрия в България. ЧАР се гордее, че е част от тази вълнуваща и динамична индустрия и е чест да бъде признат за водещ доставчик на текстил от висок клас и интериорни решения.


Следващото издание на Инвестиционния форум за хотелиерство и туризъм е насрочено за 25 октомври 2023 г. и ЧАР очаква с нетърпение още една успешна година в индустрията.

„ЧАР“ ЕООД, златен спонсор на събитието


0 comments
bottom of page