top of page
  • Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Цветовете на Sherwin-Williams за 2018 година


2017 г. почти приключи. Можем вече да погледнем тенденциите в интериора за 2018 година. Що се отнася до модата в цветовете, вече имаме важни индикатори получени от производителят Sherwin-Williams, "Pantone" и някои други компании от индустрията. Те разкриха публично прогнозата си за текущите цветови тенденции за 2018 г.

Интериор, който насърчава колективното съзнаниеАФИНИТЕТ, СВЪРЗАНОСТ и ЧЕСТНОСТ - това са трите ключови думи, които характеризират цветовете на Sherwin-Williams. Те са вдъхновени от доминиращата колективна култура в нашето общество. Това може да се види както в модата и интериора, така и в технологиите и други сфери от живота.✓ Афинитет

За да стимулира интуицията и афинитета, Sherwin-Williams избира синия цвят, свежа Фуксия и кафяво за баланс.На ниво преживявания и емоция, хората през 2018г се нуждаят от насърчаване на пълната релаксация. Това на свой ред създава перфектна атмосфера за неочаквани вълнуващи преживявания.


✓ Свързаност

Цветовата палитра за свързаност представлява иновациите в областта на технологиите. Тя включва пикселизирани оранжеви тонове, дигитално синиьо и зелено, както и висока резолюция жълто. Съчетаването на тези цветове е модерно, игриво и много разнообразно по отношение на различните нюанси.

Придайте акцент с тези цветове във всяка стая! Това може да бъде диван или камина в дигитално зелени или синьо. За основен цвят може да изберете сиво или кремаво.


✓ Честност

Минимализмът остава тенденция и през 2018 г, но много по-структориран. Sherwin-Williams пресъздава ключовата дума "честност“ като съчетава нежни неутрални тонове, които заедно със зелено и розово създават хармония.
0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page