top of page
  • Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Цветни комбинации за дома през есента

Определени цветове се свързват с определени сезони. Цъфтящите растения и дървета са характерни за пролетта, кестеновите дървени стволове за зимата, синьото небе за лятото. Но какви са нюансите, които можем да наречем есенните цветове?
Подготвили сме специално за вас и вдъхновяващи готови интериорни решения по темата. Разгледайте внимателно цветовото разнообразие. С текстилите на ЧАР ЕООД можете да освежите лесно пространството с цветни декоративни възглавници в есенни тонове, да изберете луксозно спално бельо ранфорс съчетано със свежи бледожълти стени в интериора, да изберете дамаска за красив жълт диван за хола с керамични аксесоари за акцент или богата гама от текстили в зелена палитра в комбинация с жълти ръчно изработени керамики. Топла есенна атмосфера бихте създали и с великолепна трапезария в червени тонове или мебели в жълто съчетани с кафяв килим или със светло зелено. Можете да експериментирате и дори да изберете изненадваща комбинация от оранжево с розово -защо не? За да усетите духа на есента, изключително добра е и комбинацията между червено и оранжево!


С текстилите на ЧАР възможностите се безкрайни! Вдъхновете се от есента! "Есента е втора пролет, защото тогава всяко листо е цвете." – Албер Камю


0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page