• ЧАР ТЕКСТИЛ

ЧЕРНО, НО И БЯЛО

Актуализирано: 17 Дек 2018

Класическата комбинация от бяло и черно както в интериора, така и в модата, се счита за визуален израз на елегантност и стил. С нея ще направите пространството да изглежда съвременно и комфортно!


Специфичността на този тип дизайн се изразява в това да се постигне добър баланс между двата противоположни цвята. Без баланс, интериорът в черно и бяло би изглеждал твърде тъмен или твърде светъл.

Съвет: Естествената дневна светлина е от голямо значение при проектирането в черно и бяло. Ако имате твърде светло пространство, черният цвят трябва да преобладава. И обратно!


Комбинацията от черно и бяло предлага също така перфектната основа за други цветови акценти, но само ако всеки основен цвят е използван с премерено усещане за стил. Препоръчваме дизайнерски тъкани на геометрични фигури подсилващи симетрията и хармонията на цветовете. Абстрактните фигури и форми в текстила съчетани с материали като мрамор, дърво или камък също биха били добро решение създаващо усещане за лукс и елегантност.
#чар #интериор #дизайн #обзавеждане #текстил #черно #бяло #хармония #симетрия #стил #елегантност #дамаски #завеси #пердета

0 коментари

Последни публикации

Виж всички

© 2017 by CHAR LTD