top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Сезонен интериор - зима

Всеки сезон, както и всеки интериор носят своето очарование. През студените месеци от годината изпитваме най-силно нуждата от уюта и топлината в нашите домове. Поради ниските температури навън прекарваме много повече време у дома, където интериорът стопля сетивата ни.

Точно сега е времето за пухкави текстилни аксесоари от естествени материи: вълна, кадифе, памук или мохер. Можете да подмените само калъфките на декоративните възглавнички с подходящ топъл текстил. Препоръчваме да разгледате нашите сезонни предложения в магазините ни в Бургас 👉 ул. Христо Ботев 61, София 👉 бул. "Васил Левски" 111, Бургас 👉 ул. Христо Ботев 83A. Всички продукти на ЧАР се отличават с изключително качество и дизайн. В ЧАР ТЕКСТИЛ екип от обучени интериорни дизайнер ще съдейства в избора ви.

В допълнение към създаването на зимен интериор, използвайте плетени аксесоари и меки одеала в хит цветовете за сезона. Можете да добавите допълнително топлина в пространството, като използвате свежи цветове и наситени нюанси за акцент. По-интензивните тонове - тюркоаз, рубинено червено и магента - ще стоплят душата ви като топла вълна от емоции. Не забравяйте да включите и декоративни елементи с лъскави метални покрития за повече изтънченост.

Топлите неутрали в комбинация със студени нюанси също са предпочитани от по-минималистично настроените ни клиенти. Чрез тях ще запазите и светлината в стаята, която е така необходима през мрачните дни от годината.

Снежно бялото, нежни пудрени цветове в комбинация със студеното сиво ще придадат на дома ви свеж, полиран вид. Тези цветове в съчетание със студеното време ще образуват елегантна палитра, която е идеална за спалня и трапезария.

Можете да омекотите интериора използвайки кадифе, което ще засили усещането за лукс. Луксозните материали като мрамор и кадифе, могат да се комбинират в хармония, за да създадат съвършените декоративни детайли.


0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page