top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Интериорни тенденции - лято 2022

С настъпването на новия летен сезон идва времето не само на почивките, но и на реновациите у дома. От ЧАР сме Ви подготвили няколко лесни и бюджетни начина да освежите дома си според интериорните тенденции за лято 2022.


Шарки и десени

През 2022 в интериора на мода са рзаличните шарки - флорални, геометрични и др. Особено често ще виждаме завеси, щори и декоративни възглавнички с многоцветни десени и шарки. Тъй като те играят ключова роля в декорацията на стаята и могат да придадат изцяло ново усещане на цялото помещение, ги поставяме на първо място в нашия списък от начини да освежите дома.


Всичко в цвят Вери Пери (Very Peri)

Още в началото на годината Пантон (Pantone), глобалният авторитет в областта на цветовете, обяви цвета Вери Пери (Very Peri) за официален цвят на 2022 година. Затова и всичко в този зеленикаво син нюанс с оживяващ виолетово-червен оттенък е на мода. Ако не можете да се спрете на цвят, който да вдъхне живот на дома Ви, то може смело да се доверите на Пантон и да интегрирате тазгодишния цвят във Вашия интериор.


Акцентни елементи

Една стая може да бъде напълно преобразена, като се добави един или няколко акцентни елемента. Керамика, драматична лампа, модерно изкуство, декоративно пано или дори няколко малки възглавнички ще направят дома Ви достоен за снимка в интериорно списание.

Заповядайте да разгледате колекцията от бродирани декоративни пана на ЧАР в нашите магазини в гр. Бургас (ул. „Христо Ботев" 61) и гр. София (бул. „Васил Левски“ 111).

Последни публикации

Виж всички

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page