top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Интериорен текстил за ресторанти

Ние от "ЧАР" знаем, че интериорът може да направи толкова много за ресторанта колкото и храната! Ако работите в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, корпоративните събития, то тогава сте на точното място! "ЧАР" може да Ви предложи пълна гама текстилно обзавеждане за Вашия обект! Доверете се на качеството, основано на опита!



В изложбените зали на „ЧАР“ ЕООД можете да намерите богата колекция от професионален текстил за:


✅ покривки за маси

✅ салфетки

✅ хангали

✅ калъфи за столове

✅ калъфи за табуретки

✅ протектори за маса

✅ драперии

✅ тишлайфери

✅ дамаски

✅ тънки и плътни завеси.


Разполагаме със собствено производство за изготвяне на всеки един продукт индивидуално за клиента! Предлагаме Ви висококачествени текстилни колекции за покривки за маси в богата цветова гама и с различен състав:

✅100% полиестер ✅100% памук ✅100% лен ✅50/50% памук/полиестер


Поверявайки ни създаването на концепцията и изпълнението на цялостния интериор на Вашия ресторант, Вие получавате сигурност за качеството на крайния резултат и в същото време спестявате много време, нерви и средства! Дългогодишният ни опит в интериорните проекти ни дава увереността, че работата ни може да задоволи всеки клиент, дори и този с най-екстравагантните идеи.


Ако не намирате търсения плат на нашия сайт, моля попитайте за него нашите консултанти тук. Всяко Ваше запитване се обработва строго индивидуално!


0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page