top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Всички интериорни тенденции за пролет/лято 2019 на едно място!

Разгледайте цветовете избрани от Pantone за пролет/лято 2019! Вдъхновете се от световните интериорни тенденции и обзаведете своя модерен дом още сега! С текстилните продукти на ЧАР, всяка мечта се превръща в реалност!

Fiesta 17-1564


Яркият оранжево-червен цвят "Fiesta" излъчва енергия, страст и вълнение. Той е олицетворение на радостта от живота. Динамичен, много активен и енергичен, той е силен акцент за пролет 2019 г., свързван с празничното настроение и забавлението.

Добавете "Fiesta" към интериора използвайки аксесоари: акцентите могат да бъдат декоративни възглавнички, керамика, спално бельо, стол тапициран с дизайнерски висококачествени дамаски, дори завеси в този нюанс!

Jester Red 19-1862


Добавяйки едновременно дълбочина и интензивност, Jester Red съчетава пищна елегантност с урбанизъм. Той е един от най-добрите декоративни цветове за дамаски на мебели и стени. Най-добре се комбинира с неутрални цветове поради силния си характер!


Изтънчеността и елегантността са основните ключови думи при използването на този цвят!









.

Living Coral 16-1546


В наши предишни публикации (Виж тук и тук) вече подробно анализирахме цветът на 2019г "Livig Coral"! В интериора този цвят се свързва с природата, тактилността и връзката между хората. Подходящ е за килими, топли одеяла, декоративни възглавнички или пищни тапицерии, които ще създадат уютна атмосфера и грижовно усещане в дома.



Aspen Gold 13-0850


Озаряващ деня ни, слънчевият "Aspen Gold" стимулира чувството на радост и добро настроение. "Aspen Gold" лесно се интегрира в интериора, било то чрез стени боядисани в този цвят или дамаска за мека мебел. От дизайнерска гледна точка, "Aspen Gold" притежава огромен потенциал за креативно издържани интериорни проекти!


Sweet Lilac 14-2808



"Sweet Lilac" се счита за женствен, грациозен цвят. Често се свързва с романтика и подобно на други пастелни нюанси, той може да предизвика чувство за невинност, младост или носталгия. Според психологията на цвета, люлякът се смята за успокояващ цвят, който може да насърчи емоционалното изразяване.


Цветовете люляк и лавандула често се бъркат от масовия потребител и се смятат за едни и същи, поради това че и двата цвята произхождат от смесването на синьото с червения спектър. Разбира се и двата са бледи нюанси на лилаво, но люлякът има розов оттенък, докато лавандулата има син оттенък.


Toffee 18-1031


Като неутрал, Toffee е класически цвят с богата идентичност, който лесно може да бъде съчетана с по-светли цветове, за да се постигне хармония.


Eclipse 19-3810


Този тъмно син нюанс, наподобяващ нощното небе, притежава едновременно сериозно излъчване съчетано с мистика. "Eclipse" е идеалният избор за модерен и луксозен дом. Той е широко използван заедно с морското синьо, като перфектна неутрална палитра, за да неутрализира пространството и да внесе дълбочината, от която се нуждае интериора.


Sweet Corn 11-0106


Светло бежовия цвят на "Sweet Corn" е идеалното допълнение за балансиране на една стая. Ако търсите перфектната неутралност, която да подхожда на всичко, Sweet Corn е за вас!


Вече знаете всички цветови тенденции за пролет/лято 2019! С текстилите на ЧАР можете да ги приложите в дома си още сега! Посетете нашите магазини в гр. Бургас, ул. Христо Ботев 61 и ул.Христо Ботев 83А и вземете всичко, което ви е необходимо за създаване на перфектния интериор, атмосфера и уют в дома ви!


0 коментара

Comments


bottom of page