За ЧАР ДИЗАЙН

Създадена през 1994 година ЧАР ЕООД е съвременник на българската пазарна икономика. През годините компанията успя да изгради своя имидж и се превърна в синоним за високо качество сред клиентите!

За двадесет и шест години ЧАР разработи дизайни и оборудва повече от 700 хотела, 320 ресторанта, 30 клубни къщи и над 8600 домове. Фирмата непрекъснато обновява и обогатява продуктовата си база с нови платове, внасяни от водещи фабрики в Италия, Испания, Германия, Турция, Белгия, Южна Корея, Индия и Китай. Разполага с модерни мострени зали, в които клиентите могат да видят богат избор от десени, тъкани и дизайни. Магазините, в които можете да откриете наличността ни от платове се намират в Бургас и София.

ЧАР притежава собствено производство, складова база с наличности от над 700 000 метра текстил, огромен производствен капацитет за направата на плътни/тънки завеси, блекаут, шалтета, спално бельо, възглавници, олекотени завивки, одеяла и др.

Екипът от дизайнери и текстилни инженери на ЧАР проектират индивидуални интериорни решения, текстилни изделия, авторски и/или по задание на клиента десени.

Производственият капацитет на ЧАР е способен да задоволи всяко желание и потребност- дори на най-големите корпоративни клиенти, изискващи поръчките им да бъдат изпълнени в невъзможно кратки срокове!

Екипът на ЧАР
Ваня Димитрова
Собственик
Диан Димитров
Генерален мениджър
Михаел Димитров
Регионален мениджър София
Димитрина Патранескова
Финансов отдел
Виктория Кузмова
Сътрудник логистика
Маргарита Керемидчиева
Интериорен дизайн
Виктория Милакиева
Стоковед
Нина Кърнева-Неделчева
Организатор производство
Цветелина Вълкова
Консултант
Милослава Нанчева
Консултант
Гина Тъпчева
Консултант
Евелина Илиева
Консултант
Покажи още

© 2017 by CHAR LTD

Димитрина Патранескова

Финансов отдел