top of page
  • Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Covid и времето прекарано у дома.

Актуализирано: 21.08.2020 г.


Настъпи време, в което всички хора по целия свят трябаваше да се затворим в домовете си. Премеждие за някои и огромно удоволствие за други. Ситуация, в която целия ни социален живот и дейности останаха затворени с нас...В такива моменти удобството и красотата на дома ни са по-важни от всякога! Уютът зависи пряко от тъканите около нас! Например за съня и почивката ни е от изключителна важност възглавницата и спалното бельо, а най-предпочитани и здравословни са естествените материи като сатениран памук, лен и бамбук. Ученето и работата са обвързани с продължително седене и докосването на тялото ни до дамаската на стола или дивана, а хигиената и храненето ни с хавлиените изделия и покривки. По това време дори терасите ни се превърнаха в ресторанти, барове и място за забавляние, а за открите пространства предлагаме специализирани платове с висока устойчивост в красиви, ярки цветове.
Поглеждайки по-мащабно - човекът храни съзнанието си с очите си, защото чрез тях ние възприемаме света и затова дизайнът, стилът, визията и цветовете ни въздействат усезаемо и създават у нас емоции! Затова решихме да пишем по тази тема, за да напомним, че естетиката, функциолността и красотата не са просто прищявка, те носят послание и въздействат на сетивата ни! А в изкуството на дизайна стилът се създава от съвкупност от елементи като материал, цвят и тъкани, а платовете, тяхното качество и характеристики заемат главно място в изграждането му!

Mid century
Модерен стил
 

Какво чувсто създават у вас тези два интериора ?

 

Оказва се , че домът ни не е просто крепост, а място , което ни описва и отговаря на нашите нужди и ние от фирма ЧАР знаем това, стремим се винаги да предлагаме изумително съотношение от разнообразни интериорни продукти, качество и достъпна цена! В нашите магазини можете да откриете всички тези платове, а и много повече с разнообразие от технологии на обработване като easy clean за лесно почистване само с вода, outdoor за непромокаемост и издръжливост и много други! Освен това сме се погрижили времето прекарано при нас да бъде ценно и вдъхновяващо ! Заповядайте в магазин текстил София и магазин текстил Бургас, за да се уверите!
0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page