top of page
  • Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Спално бельо – креативният подарък за Свети Валентин

Ако любовта беше месец, щеше да е февруари. През втория месец от годината изразяваме любовта към нашата половинка чрез романтична вечеря на свещи, дребни подаръци и други мили жестове. Ала ако искате да покажете на любимия човек, че сте вложили мисъл в подаръка, а не сте купили нещо банално в последния момент, то ние имаме точното предложение.

Спалното бельо е идеалният подарък- перфектен баланс между романтичен и полезен. Предимство е и голямото разнообразие на цветове, десени и материи, което го прави подходящ дори за хора с по-специфичен вкус. Предлаганото от ЧАР ТЕКСТИЛ спално бельо е гаранция за желаните от Вас комфорт и качество, а благодарение на разнообразието от десени със сигурност ще откриете правилния комплект за Вас и Вашата половинка.

За любителите на естествените

материи предлагаме Спални Комплекти и Шалтета от 100% памук, памучен сатен, лен и др. За да се събудите отпочинали и заредени с енергия, предлагаме различни модели Възглавници- класически, ергономични, ортопедични и антибактериални модели. За студените вечери, когато дори пламъкът на любовта не е достатъчен, за да ви стопли, предлагаме и всички видове

Олекотени Завивки с пълнеж от полиестерна, силиконова вата, естествена коприна, пух или вълна, които гарантират лекота, комфорт и топлина.


Заповядайте в нашите магазини в гр. Бургас (ул. „Христо Ботев" 61) и гр. София (бул. „Васил Левски“ 111), а нашите компетентни консултанти ще Ви помогнат да изберете подходящия подарък, който да превърне всяка вечер в неповторимо преживяване с любимия човек.


Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page