top of page
  • Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Новият Цвят на Pantone за 2024 година: Прасковен мъх - Източник на Вдъхновение

Светът на цветовете винаги носи в себе си нещо ново и вълнуващо, отразявайки духа на времето. Американският Pantone Color Institute обяви "Прасковен мъх" за основен цвят за 2024 година, като предложи свежи перспективи и изобилие от вдъхновение. Този топъл, нюанс на праскова обещава да донесе топлина и уют в ежедневието ни.


Откриване на Прасковения Мъх

"Прасковеният мъх" е описан като нюанс, който съчетава топлотата на праскова с мекотата на пухкав мъх. Този цвят е символ на надеждата, новото начало и усещането за уют, като ни отвежда в оазис на спокойствие и хармония.


Влияние върху Дизайна

"Прасковеният мъх" обещава да промени облика на интериорния и моден дизайн за 2024 година. В интериора, той може да бъде използван за създаване на уютни пространства, които предлагат усещане за домашен комфорт и спокойствие.

В модата, този цвят може да вдъхнови нежни и елегантни визии, предлагайки свежест и женственост.


Изразителни Комбинации

"Прасковеният мъх" е универсален цвят, който се съчетава перфектно с различни цветови палитри и нюанси. От нюанси на бежово до наситени тонове на зелено и розово, този цвят може да бъде включен в разнообразни цветови палитри, предлагайки безкрайни възможности за креативност и индивидуалност.


Главен акцент

С "Прасковения мъх" като главен акцент, светът на дизайна за 2024 година обещава да бъде изпълнен с топлина, женственост и вдъхновение. Този цвят представлява не само естетическо изживяване, но и символ на оптимизъм и възраждане.


 

"Прасковеният мъх" е цвят, който представлява хармония между красотата и емоцията. Той ни пренася в свят на уют, нежност и вдъхновение, като ни позволява да създадем топли и приятни пространства около нас. Нека се впуснем в тази нова визия за 2024 година и да превърнем нашите мечти в реалност.


За всички, които се вдъхновяват от този модерен цвят, нашите магазини в гр. София (бул. Васил Левски 111) и в гр. Бургас (ул. Христо Ботев 61) предлагат разнообразие от текстилни продукти в цвят "Прасковения мъх", които ще добавят свежест и елегантност към вашия дом.


0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page