top of page
  • Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Нестандартен подарък за 1 юни - спално бельо

Актуализирано: 28.05.2022 г.

След многобройните майски празници наближава един от най-колоритните и весели дни, изпълнен с детски смях и безгрижие - Денят на детето. По традиция на този ден се организират различни тържества и забавления за дца, а родителите и близките на малчуганите им правят подаръци. Но тъй като този ден се отбелязва цели 17 пъти до навършване на пълнолетие, вероятно Ви е умръзнало да подарявате играчки, книжки, пособия за рисуване и подобни банални подаръци, които детето полза няколко пъти, след което захвърля и те събират прах по шкафове и секции.


Затова тази година от ЧАР Ви предлагаме един по-нестандартен подарък, който ще бъде полван от детето в продължение на месеци или дори години, а именно спално бельо.


Предлаганото от ЧАР ТЕКСТИЛ спално бельо гарантирано ще покрие изискванията Ви за качество и комфорт, а благодарение на разнообразните шарки и десени със сигурност ще откриете правилния комплект, който да зарадва Вашето дете.


За най-малките


За най-малките празнуващи предлагаме изключително сладък универсален комплект на пингвинчета и техните приятелчета. Ако детето Ви е почитател на популярната детска анимация „Пороро малкият пингвин“, то този комплект е повече от перфектен, тъй като ще има възможността да заспива всяка вечер сред любимите си герои.


За момчета


За малко по-големите момченца, които вече не са почитатели на пингвинчета, предлагаме спален комплект с най-емблематичния герой на Дисни, а именно Мики Маус. Независимо дали Вашето дете не пропуска епизод на анимирания сериал „Клуб Мики Маус“ или само знае за известната мишка, във всеки случай би се зарадвало на този цветен спален комплект.


За момчетата, които по цял ден играят на колички с Хот Уилс (Hot Wheels), обожават фрачайза „Бързи и яростни“ и дори искат някой ден да се състезават във Фомула 1, предлагаме спален комплект на коли, с който Вашето дете ще се чувства като истински състезател.


За тези, които са запленени от музиката, свирят на музикален инструмент или искат да се научат и дори мечтаят да свирят в рок банда и да правят световни турнета, предлагаме този тематичен спален комплект с китари. С него Вашето дете ще се чувства като истинска рок звезда.За момичета


Почти всяко момиченце е чувало за Барби или е гледало многобройните филми и сериали, в които тя е главна героиня, или дори притежава поне една кукла, с която ежедневно играе. Това прави този розов спален комплект на Барби идеален подарък за Вашата малка принцеса.


За тези, които вече не играят с кукли, а по цял ден играят игри на телефона, то този розов спален комрплект на Angry Birds е страхотен подарък. Независимо дали е прекарвало часове в играене на мобилната игра, или е гледало филмите за Angry Birds, или просто любимият му цвят е розово, Вашето момиче би се зарадвало на този комплект.


Третият вариянт, който Ви предлагаме, е този спален комплект на Hello Kitty. Този сладък розов комплект е подходящ за момичета на всякаква възрасти със сигурност ще се хареса на Вашето момиче.Ако някой от тези спални комплекти Ви е харесал или искате да разгледате пълната гама от наши предложения, заповядайте в нашите магазини в гр. Бургас (ул. „Христо Ботев" 61) и гр. София (бул. „Васил Левски“ 111), а нашите компетентни консултанти ще Ви помогнат да изберете подходящия подарък, който да зарадва Вашето дете и да направи празника му още по-вълшебен.Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page